Airco

logo

Airconditioning installatie

Een airconditioning is een juiste keuze voor een optimaal leefklimaat. U kunt uw woning met een airconditioning laten verwarmen en koelen. Er is voldoende keuze, maar wat is nu de beste oplossing en welke vormgeving past het beste in uw woning? Dat is per woning verschillend. Er is dus niet één standaard antwoord op de vraag: welke airconditioning past het beste bij u en wat kost een airconditioning? Het milieu en de energiezuinigheid spelen steeds vaker een belangrijkere rol in deze afweging.

Ook een vraag over het rendement is voor iedere woning anders. Geen pasklare antwoorden maar wel heel veel informatie en tips hoe u uw huis comfortabel kunt verwarmen en koelen met een airconditioning.

Aandachtspunten bij de keuze van een airconditioning?
Het hele jaar door rendement
De juiste capaciteit
Kies de vormgeving die bij u past
Vakkundige installatie

Overweegt u om een airconditioning aan te schaffen? Dan heeft u een partij nodig met verstand van zaken. Wij van Smart Installatietechniek zijn erkend installateur en weten door onze ruime ervaring waar we over praten.

Bezoek de website van Daikin voor meer informatie.

Airconditioning onderhoud

Periodiek onderhoud is het behoud van uw eigendommen, zo ook van uw airco installatie.

U kunt Smart Installatietechniek inschakelen voor vakkundig airco installatie onderhoud. Periodiek komt één van onze onderhoudsmonteurs bij u aan huis voor een grondige controle. Deze grondige controle houdt in: schoonmaken, afstellen en inspecteren op een veilige werking van het toestel. Wanneer blijkt dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, bespreken we dit altijd eerst met u als klant. Het eerste onderhoud aan uw airco installatie wordt uitgevoerd op regie-basis. Daarna heeft u de mogelijkheid voor het afsluiten van ons onderhoudsabonnement.

Op deze wijze kiest u voor veiligheid, betrouwbaarheid en deskundigheid!

Airconditioning storingen

Een storing aan uw airco installatie is niet fijn en komt vrijwel altijd op het ongewenst moment. Heeft u geen beschikking over koeling? Door de accurate service en de ruime ervaring helpen wij u graag snel uit deze situatie.

Elke storing is anders en is maatwerk. Soms is een storingscode aan het apparaat snel verholpen. Wij willen u vragen bij storingen direct met Smart Installatietechniek contact op te nemen. Wij adviseren en helpen u graag.

Werkwijze