Badkamer en toilet

badkamer

Uw droombadkamer? Wij realiseren het!

Wie droomt er niet van? Een nieuwe badkamer, en/of toilet? Een strakke en moderne uitstraling? Of juist meer klassiek en toch eigentijds? Het realiseren van een nieuwe badkamer en/of toilet is specialistisch. Wij denken met u mee en adviseren u graag. Dit volgens onderstaande aanpak en een juiste samenwerking met onze leveranciers.

Overweegt u om een nieuwe badkamer, en/of toilet aan te schaffen? Dan heeft u een partij nodig met verstand van zaken. Wij van Smart Installatietechniek zijn erkend installateur en weten door onze ruime ervaring waar we over praten. We adviseren u graag.

Het adviesgesprek doen wij graag bij u aan huis. Zo hebben we direct een beeld van de huidige situatie. Wij voorzien u van het nodige advies en doen een voorstel voor het plan van aanpak.
Na ons adviesgesprek maken wij in overleg met u als klant een afspraak in de showroom van onze leverancier. Vaak heeft u als klant al een idee voor de nieuwe vormgeving. Uit ervaring blijkt dat ideeën vormgeven toch moeilijker blijkt dan gedacht. Daarom wordt u daar onder begeleiding van een ontwerpspecialist voorzien van informatie en vragen worden beantwoordt. Uiteraard met passend advies in uw huidige situatie.

Uw wensen en ideeën worden verwerkt in een 3D ontwerp. Het voordeel is dat u direct de badkamer tot leven ziet komen. Uiteraard volgt het 3D per e-mail zodat u het thuis nog eens rustig na kan zien en waar nodig een aanpassing kan worden doorgevoerd.
Na het adviesgesprek ontvangen wij het ontwerp met bijbehorende gegevens van de leverancier. Op basis daarvan gaan wij in samenwerking met onze vaste bouwpartners een offerte voor uw opstellen. Uiteraard verzorgen wij het volledige concept van leidingwerk, tegel- en stucwerk tot het monteren van het sanitair.
Na akkoord op de offerte gaan wij in overleg met onze bouwpartners en u als klant het werk inplannen. Op de dag van montage gaan we zorgdragen voor een perfecte uitvoering van de opdracht. Vanzelfsprekend hebben wij met u tijdens de montage goed overleg en werken we naar een resultaat wat uw verwachtingen overtreft!
Uiteraard volgt na montage een persoonlijke oplevering. Een badkamer, en/of toilet is vaak een behoorlijke investering met een lange levensduur. Uiteraard genieten wij samen met u onder het genot van een kopje koffie om het eindresultaat te bespreken.

Werkwijze