Cv-ketel

Cv-ketel installatie

U heeft behoefte aan warmte; daarvoor heeft u een nieuwe Cv-ketel nodig. Daarbij is het belangrijk u vooraf goed te laten informeren. Wat is de beste Cv-ketel, passend bij uw situatie kijkend naar rendement en capaciteit.

Vaak is men op zoek naar de beste cv-ketel, terwijl het bedrijf dat deze installeert en onderhoud misschien nog wel belangrijker is! Daarvoor heeft u een partij nodig met verstand van zaken. Wij van Smart Installatietechniek weten waar we over praten.

Wij zijn erkend installateur. Bij ons bent u verzekerd van goed advies; welk merk Cv-ketel u ook heeft, elke opdracht die we uitvoeren is tenslotte maatwerk.
Smart Installatietechniek is Premium Partner van Nefit-Bosch. Nefit Bosch staat voor kwaliteit met een solide basis. Tenslotte houden zij Nederland al meer dan 30 jaar warm! Daarnaast is Smart Installatietechniek ook geselecteerd bij Vaillant voor team Goud.

Na installatie van uw nieuwe Cv-ketel komen we graag bij u terug. Sluit een onderhoudsabonnement af waarbij u verzekerd bent van zorgeloos genieten van warmte en warm water.

Cv-ketel onderhoud

Periodiek onderhoud is het behoud van uw eigendommen, zo ook van uw Cv-ketel.

U kunt Smart Installatietechniek inschakelen voor vakkundig cv-ketel onderhoud. Periodiek komt één van onze onderhoudsmonteurs bij u aan huis voor een grondige controle. Deze grondige controle houdt in: schoonmaken, afstellen en inspecteren op een veilige werking van het toestel. Wanneer blijkt dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, bespreken we dit altijd eerst met u als klant. Het eerste onderhoud aan uw Cv-ketel wordt uitgevoerd op regie-basis. Daarna heeft u de mogelijkheid voor het afsluiten van ons onderhoudsabonnement.

Op deze wijze kiest u voor veiligheid, betrouwbaarheid en deskundigheid!

Cv-ketel storingen

Een storing aan uw Cv-ketel is niet fijn en komt vrijwel altijd op het ongewenste moment. Heeft u geen beschikking over warm water? Blijven radiatoren koud? Door de accurate service en de ruime ervaring helpen we u graag snel uit deze situatie.

Elke storing is anders en is maatwerk. Soms is een storingscode aan het apparaat snel verholpen. We willen u vragen bij storingen direct met Smart Installatietechniek contact op te nemen. Wij adviseren en helpen u graag.

Werkwijze