Cv-ketel

Cv-ketel installatie

U heeft behoefte aan warmte; daarvoor heeft u een nieuwe Cv-ketel nodig. Daarbij is het belangrijk u vooraf goed te laten informeren. Wat is de beste Cv-ketel, passend bij uw situatie kijkend naar rendement en capaciteit.

Vaak is men op zoek naar de beste cv-ketel, terwijl het bedrijf dat deze installeert en onderhoud misschien nog wel belangrijker is! Daarvoor heeft u een partij nodig met verstand van zaken. Wij van Smart Installatietechniek weten waar we over praten.

Wij zijn erkend installateur. Bij ons bent u verzekerd van goed advies; welk merk Cv-ketel u ook heeft, elke opdracht die we uitvoeren is tenslotte maatwerk.
Smart Installatietechniek is Premium Partner van Nefit-Bosch en Team Vaillant Goud.

Na installatie van uw nieuwe Cv-ketel komen we graag bij u terug. Sluit een onderhoudsabonnement af waarbij u verzekerd bent van zorgeloos genieten van warmte en warm water.

Cv-ketel onderhoud

Periodiek onderhoud is het behoud van uw eigendommen, zo ook van uw Cv-ketel.

U kunt Smart Installatietechniek inschakelen voor vakkundig cv-ketel onderhoud. Periodiek komt één van onze onderhoudsmonteurs bij u aan huis voor een grondige controle. Deze grondige controle houdt in: schoonmaken, afstellen en inspecteren op een veilige werking van het toestel. Wanneer blijkt dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, bespreken we dit altijd eerst met u als klant. Het eerste onderhoud aan uw Cv-ketel wordt uitgevoerd op regie-basis. Daarna heeft u de mogelijkheid voor het afsluiten van ons onderhoudsabonnement.

Op deze wijze kiest u voor veiligheid, betrouwbaarheid en deskundigheid!

Cv-ketel storingen

Een storing aan uw Cv-ketel is niet fijn en komt vrijwel altijd op het ongewenste moment. Heeft u geen beschikking over warm water? Blijven radiatoren koud? Door de accurate service en de ruime ervaring helpen we u graag snel uit deze situatie.

Elke storing is anders en is maatwerk. Soms is een storingscode aan het apparaat snel verholpen. We willen u vragen bij storingen direct met Smart Installatietechniek contact op te nemen. Wij adviseren en helpen u graag.

Werkwijze