Duurzame energie


Duurzame energie

SMART INSTALLATIETECHNIEK is uw slimme partner voor duurzame energie

Wij verzorgen het ontwerp en de aanleg van energiezuinige systemen, regelen de vervanging van uw huidige apparatuur door energiebesparende alternatieven, en bij storing zorgen we voor snelle reparatie. SMART INSTALLATIETECHNIEK is dus uw slimme partner voor energiebesparende en duurzame oplossingen.

Aanleggen van nieuwe energiezuinige systemen

SMART INSTALLATIETECHNIEK helpt u om energie te besparen door de aanleg van nieuwe en energiezuinige systemen. Bijvoorbeeld door een warmtepomp in uw woning te installeren. Dat is een zeer milieuvriendelijk alternatief, waarmee energie uit de buitenlucht wordt gehaald, en vervolgens wordt gebruikt om douchewater te verwarmen en andere ruimtes in huis te verwarmen of te koelen (afhankelijk van het seizoen). Hiermee bespaart u veel energie en komt u al een heel in de richting van het klimaatneutraal maken van uw woning.

Vervanging en advies voor energiezuinige alternatieven

We helpen ook graag mee om na te denken over energiezuinige alternatieven voor uw huidige apparatuur. Bijvoorbeeld door uw oude CV-ketel te vervangen door een zeer zuinige CV-ketel. Daarbij kunnen we ook een slimme thermostaat leveren en installeren, waarmee u veel meer controle houdt over de momenten waarop uw woning verwarmd wordt.

Periodiek onderhoud voor optimaal rendement

Als u een onderhoudscontract afsluit bij SMART INSTALLATIETECHNIEK, dan bent u verzekerd van een optimale energiezuinige werking van uw huidige of nieuwe apparatuur. We komen periodiek bij u langs voor het onderhoud en de reiniging van bijvoorbeeld uw CV-ketel. Dat zorgt niet alleen voor een gegarandeerd lange levensduur en een optimale werking, maar draagt ook bij aan het veilig functioneren van uw apparatuur.

Neem contact op