Gas installaties


Gasinstallaties

Wij staan voor veiligheid

Gas, bijna elk huishouden en woning heeft er wel eens mee te maken. U kunt denken aan de gasfornuis, gaskachel of de CV ketel in uw woning. Wij van SMART INSTALLATIETECHNIEK stellen veiligheid voorop. Als erkend installatiebedrijf garanderen wij u kwalitatief hoge service, omdat wij werken aan de hand van vele normen en voorschriften. In het teken van onze gasinstallatie service bieden wij de volgende diensten aan: het ontwerpen, het aanleggen, het vervangen, het onderhouden, het repareren en het oplossen van storingen.

Hoe onderhouden wij lekkages

Bij elk gas toestel in uw woning bestaat er gevaar voor gaslekkages. Gaslekkages kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij uw gasfornuis of CV ketel. Dit kunt u voorkomen door uw gastoestellen van goed jaarlijks onderhoud te voorzien. Als erkend installatiebedrijf voeren wij deskundig onderhoud voor u uit. SMART INSTALLATIETECHNIEK zal u bijstaan bij het oplossen van deze gaslekkages.

Tot slot, ons advies voor u

Voor uw veiligheid adviseren wij u om al uw gastoestellen jaarlijks te laten onderhouden en controleren. Hierbij zullen wij de luchttoevoer en de rookgassen afvoer controleren. Voor goede werking van uw gastoestellen is het van hoog belang dat deze functies optimaal werken. Ruikt u gas en vermoed u dat er iets mis is met uw gasinstallatie, voer dan de volgende stappen uit. Ten eerste sluit u de hoofdkraan bij de gasmeter af. Bel ons op 0166 – 725 126 en open gelijk alle deuren en ramen in uw woning. Gebruik niks dat ontvlambaar is en sluit geen elektrische toestellen aan of uit.

Neem contact op