Ventilatie

zehnder

Ventilatie installatie

Goed ventileren is belangrijk voor uw leefomgeving. Schone en frisse lucht is daarom geen overbodige luxe en belangrijk voor een optimaal gezond leefklimaat.

Voor ventilatie zijn er meerdere mogelijkheden.
Balansventilatie door middel van een HR warmte-terugwin-unit. Dit ventilatiesysteem gebruikt warmte uit afgevoerde lucht om de ingevoerde lucht van buiten op te warmen voordat deze in huis verspreid wordt. Een aangename temperatuur in de woning is het voordeel van deze mogelijkheid.

Mechanische ventilatie is het hoofddoel om vervuilde lucht af te voeren en de afgevoerde vervuilde lucht in huis vervolgens te vervangen met frisse lucht.

Daarbij is het belangrijk u vooraf goed te laten informeren. Wat is het beste ventilatiesysteem, passend bij uw situatie, kijkend naar rendement en capaciteit. Daarvoor heeft u een partij nodig met verstand van zaken. Wij van Smart Installatietechniek weten waar we over praten.

Na installatie van uw nieuwe ventilatiesysteem komen we graag bij u terug. Sluit een onderhoudsabonnement af waarbij u verzekerd bent van zorgeloos genieten van een optimaal gezond leefklimaat.

Ventilatie onderhoud

Periodiek onderhoud is het behoud van uw eigendommen, zo ook van uw ventilatiesysteem.

U kunt Smart Installatietechniek inschakelen voor vakkundig onderhoud aan uw ventilatiesysteem. Periodiek komt één van onze onderhoudsmonteurs bij u aan huis voor een grondige controle. Deze grondige controle houdt in: schoonmaken, afstellen en inspecteren op een veilige werking van het toestel. Daarnaast vernieuwen we indien nodig de filters. Wanneer blijkt dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, bespreken we dit altijd eerst met u als klant. Het eerste onderhoud aan uw ventilatiesysteem wordt uitgevoerd op regie-basis. Daarna heeft u de mogelijkheid voor het afsluiten van ons onderhoudsabonnement.

Een aandachtspunt is: het reinigen van de kanalen in huis verzorgen wij niet.

Op deze wijze kiest u voor veiligheid, betrouwbaarheid en deskundigheid!
Het ventilatiesysteem periodiek reinigen draagt bij aan een optimaal gezond leefklimaat.

Werkwijze