Warmtepomp

nibe

Warmtepomp installatie

Warmtepomp: comfortniveau in huis!
Een warmtepomp is een goed alternatief voor de cv-ketel, wanneer u overweegt uw huis te laten verwarmen en koelen zonder gas. U kunt ook verwarmen met een warmtepomp in combinatie met uw cv-ketel, dit noemen we een hybride oplossing, maar wat is nu de beste oplossing voor uw woning? Dat is per woning verschillend. Er is dus niet één standaard antwoord op de vraag: welke warmtepomp past het beste bij u en wat kost een warmtepomp? Het milieu en de energiezuinigheid spelen steeds vaker een belangrijkere rol in deze afweging. Ook een vraag over het rendement is voor iedere woning anders. Een leidraad in deze beslissing is de transmissieberekening die wij voor u kunnen verzorgen.

Overweegt u om een warmtepomp aan te schaffen? Dan heeft u een partij nodig met verstand van zaken. Wij van Smart Installatietechniek zijn erkend installateur en weten door onze ruime ervaring waar we over praten. We adviseren u graag.

Bezoek de website van Nibe voor meer informatie.

Warmtepomp onderhoud

Periodiek onderhoud is het behoud van uw eigendommen, zo ook van uw warmtepompinstallatie.

U kunt Smart Installatietechniek inschakelen voor vakkundig warmtepompinstallatie onderhoud. Periodiek komt één van onze onderhoudsmonteurs bij u aan huis voor een grondige controle. Deze grondige controle houdt in: schoonmaken, afstellen en inspecteren op een veilige werking van het toestel. Wanneer blijkt dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, bespreken we dit altijd eerst met u als klant. Het eerste onderhoud aan uw warmtepompinstallatie wordt uitgevoerd op regie-basis. Daarna heeft u de mogelijkheid voor het afsluiten van ons onderhoudsabonnement.

Op deze wijze kiest u voor veiligheid, betrouwbaarheid en deskundigheid!

NIBE_F2120_8kW
LWDV_Uitsnede-800x550

Warmtepomp storingen

Een storing aan uw warmtepompinstallatie is niet fijn en komt vrijwel altijd op het ongewenst moment. Heeft u geen beschikking over warm water? Door de accurate service en de ruime ervaring helpen wij u graag snel uit deze situatie.

Elke storing is anders en is maatwerk. Soms is een storingscode aan het apparaat snel verholpen. Wij willen u vragen bij storingen direct met Smart Installatietechniek contact op te nemen. Wij adviseren en helpen u graag.

Warmtepomp All electric

Een all-electric warmtepomp is een perfecte oplossing voor woonhuizen die goed zijn geïsoleerd. Daardoor hebben deze woningen een lage warmte behoefte en zijn meestal voorzien van vloerverwarming. Allemaal belangrijke zaken waar en all-electric warmtepomp blij van wordt.

Uw woning wordt hierbij volledig verwarmt met een warmtepomp en deze verzorgd ook het warmwater. Hierdoor kan de gasmeter verwijderd worden, en bent u klaar voor een duurzame toekomst!

Feiten voor een All electric warmtepomp
- Besparing op je energie kosten.
- Duurzame investering met een forse CO2-reductie.
- De perfecte oplossing als je woonhuis al geschikt is voor een (hybride) warmtepomp.
- Een verbetering van het energielabel van je woonhuis
- Subsidie beschikbaar voor deze investering.

Water/Water warmtepompen
Een water/water warmtepomp maakt gebruik van zonnewarmte die in de aardbodem is opgeslagen. Je creeert met een water/water warmtepompinstallatie een optimaal binnenklimaat doordat je huis niet alleen wordt voorzien van verwarming en warmtapwater, Maar in de zomer ook van koeling.

Lucht/Water warmtepompen
Een lucht/water warmtepompinstallatie onttrekt warmte aan de buitenlucht om je huis op een duurzame manier te voorzien van verwarming, koeling, en warmtapwater. Een lucht/water warmtepompinstallatie bestaat uit een buitenunit, een binnenunit en/of een regelunit met een losse boiler.

Ventilatielucht/water warmtepompen
Een ventilatielucht/water warmtepomp wint energie terug uit de warme ventilatielucht van je huis, eventueel aangevuld met buitenlucht. Het is een kant-en-klare, energiezuinige oplossing voor het leveren van verwarming, ventilatie Overweegt u om een warmtepomp All electric aan te schaffen? Dan heeft u een partij nodig met verstand van zaken. Wij van Smart Installatietechniek zijn erkend installateur en weten door onze ruime ervaring waar we over praten. We adviseren u graag.

Grupp_turkos BV
AMS 10-6

Warmtepomp Hybride

Is de cv-ketel nog goed, maar denkt u toch aan duurzaam verwarmen? Dan is een hybride warmtepomp een ideale tussenstap. Het is mogelijk om de hybride warmtepomp te combineren met uw eigen cv-ketel, ongeacht fabricaat of type. Een gekoppelde cv-ketel zorgt voor de bereiding van warmtapwater en - als het nodig is op koude dagen - voor aanvullende centrale verwarming. Dit zorgt ervoor dat u aanzienlijk kunt besparen op de gasrekening. Een perfecte tussenstap naar volledig gasloos verwarmen!

Feiten voor een Hybride warmtepomp
- Besparing op je energie kosten.
- Duurzame investering met een forse CO2-reductie.
- De perfecte oplossing als je woonhuis al geschikt is voor een (hybride) warmtepomp.
- Een verbetering van het energielabel van je woonhuis
- Subsidie beschikbaar voor deze investering.

Overweegt u om een warmtepomp Hybride aan te schaffen? Dan heeft u een partij nodig met verstand van zaken. Wij van Smart Installatietechniek zijn erkend installateur en weten door onze ruime ervaring waar we over praten. We adviseren u graag.

Werkwijze

Adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek leggen we u de mogelijkheden voor rekening houdend met uw situatie, ruimte en doelstellingen.

Transmissieberekening

We maken vervolgens een berekening met behulp van de softwaretool NIBE DIM om te kijken naar de verwachte transmissiewaarde van de installatie.

Prijsvoorstel

Op basis van het adviesgesprek en uw wensen geven we een inschatting van de kosten voor levering en installatie van uw warmtepomp.

Installatie

De warmtepomp wordt op vakkundige wijze gemonteerd en aangesloten door ons eigen team. Smart Installatietechniek is erkend installateur.